Följ Mio

200 kvm vardagsrum på Stockholm Centralstation signerat Mio

Pressmeddelande   •   Feb 12, 2018 15:07 CET

Under vecka 6 kunde besökarna på Stockholm Centralstation testa fram sin drömsoffa i Sveriges största vardagsrum där Mio byggt upp en yta på 200 kvm med totalt 25 soffor i olika stilar och prisklasser. Det erbjöds även möjlighet att tävla för att vinna sin drömsoffa, personlig rådgivning och självklart en kvalitetssäkrad och komfortabel väntetid.

Budskapen "störst på soffor" och "slå dig ned! Provsitt så förstår du varför vi är störst på soffor" gick varmt på Stockholm Centralstation vecka 6. Många personer passerade och de 25 sofforna som Mio placerat ut blev en central och bekväm vänteplats. 

Det är ingen slump att Mio valde just vecka 6 för eventet. Samma vecka gick bland annat nämligen Stockholm furniture & light fair på Stockholmsmässan, vilket innebär att det är väldigt många inrednings- och möbelintresserade personer i Stockholm.

- Vi gillar att dyka upp på oväntade ställen och eftersom vi är på en resa där vi möblerar och inreder hela Sverige kändes Stockholm Centralstation som en central plats, säger vd Björn Lindblad

Mio är störst på soffor i Sverige, en position som de stolt men ödmjukt värnar om.

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se