Gå direkt till innehåll
Mio intar äntligen Luleå

Pressmeddelande -

Mio intar äntligen Luleå

Efter en lång tids letande har Mio äntligen hittat rätt läge i Luleå. I samband med att Toys R Us stängning öppnades möjligheten för Mio att etablera sig i Storhedens handelsområde i Luleå.

Mio har under en längre tid varit intresserade av en etablering i Luleå för att stärka sin närvaro i norra delen av Sverige. Kedjans nordligaste butiker finns idag i Piteå, Skellefteå och Vilhelmina och den nya butiken i Luleå blir ett efterlängtat tillskott i kedjan.

- Vi har under en lång tid aktivt letat efter rätt etableringsmöjlighet i Luleå och nu när Toys R Us lokal blev tillgänglig föll alla pusselbitar på plats, berättar Björn Lindblad vd Mio.

Den nya butiken i Luleå kommer att drivas av entreprenörerna Peter Löfroth Andreas Bertilsson som sedan tidigare framgångsrikt driver Mio-butikerna i Piteå och Boden. Lokalen på 2300 kvadratmeter kommer nu att genomgå en totalrenovering och anpassas efter Mio-konceptet.

- Det känns otroligt roligt att kunna erbjuda en butik i närområdet till våra trogna Mio-kunder från Luleå med omnejd! säger Peter Löfroth

Målsättningen är hög och den nya butiken väntas stå klar lagom till sommaren.

Ämnen


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48