Gå direkt till innehåll
Mios säng bäst i test

Pressmeddelande -

Mios säng bäst i test

Mios kontinentalsäng ”Cape Farewell” från producenten Carpe Diem Beds har utsetts till bästa säng i ett test av kontinentalsängar. Testen har genomförts av det oberoende testföretaget Testfakta. Jämförelsen gjordes mellan likvärdiga produkter från olika återförsäljare och producenter och Mio-sängen fick det högsta totalbetyget på 4,26 utav 5 möjliga.

Kvaliteter som resulterat i det höga betyget är bland annat ergonomiska egenskaper, andningsförmåga och konstruktionens uthållighet och tålighet.

- Vi är otroligt glada och stolta över resultatet. Eftersom vi jobbar mycket med produktutveckling och satsar på komfort och kvalitet var det viktigt för oss att få en kvalitetsstämpel från en oberoende part på hur våra kontinentalsängar står sig, säger Björn Lindblad, VD på Mio.

Mios position är att stå för riktiga möbler till prisvärd kvalitet och man arbetar med ständiga förbättringar. Resultatet blir därmed en försäkran om att förbättringsarbetet lönar sig.

Testfakta är ett oberoende test- och researchföretag, specialiserat på tester och utvärderingar av konsumentprodukter. Testerna utförs av oberoende test- och forskningslaboratorier, specialiserade inom olika produkt- eller provningsområden. Resultaten från laboratorietesterna tolkas och betygsätts av Testfakta i samråd med utförande laboratorier och externa experter.

Hela testet finns publicerat på:

http://www.testfakta.se/uppdragstester

För ytterligare information kontakta: Björn Lindblad, vd Mio AB
0708-48 41 31

Marie Lundberg, kategorichef sovrum Mio AB 0700- 80 90 03

Ämnen


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på knappt 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager