Gå direkt till innehåll
Välkommen till öppningen av Mio i Katrineholm

Pressmeddelande -

Välkommen till öppningen av Mio i Katrineholm

Den 25/8 klockan 18 är det dags för Mio i Katrineholm att premiäröppna och välkomna heminredningsintresserade Katrineholmsbor till det nybyggda varuhuset.

- Vi tror mycket på Katrineholm, och vi ser fram emot att få erbjuda Katrineholmsborna det kompletta Mio-sortimentet. Det finns en styrka i konceptet och för oss är det en naturlig del av utvecklingen att öppna ytterligare ett varuhus, säger Mio-handlare Anders Ohlsson. Vi vill fortsätta att växa och som franchisetagare är det en spännande utmaning att sätta ett helt nytt varuhus i drift, avslutar han.

- Det blir oerhört spännande att presentera Mios prisvärda sortiment med över 800 höstnyheter för Katrineholm. Vår ambition med butiken är hög och vår målsättning är att ge Katrineholm det bästa av Mio-konceptet och bli en tydlig destination för möbler och inredning för den pris- och kvalitetsmedvetna kunden, säger Mios VD Björn Lindblad och fortsätter: Mio-kedjan har en stark tillväxt och vi växer stadigt med nya etableringar och stark försäljningsutveckling i befintliga butiker. Varuhuset i Katrineholm blir varuhus nummer 69. Sju kalenderår i rad har vi presterat starkare än branschen och målsättningen är att addera ytterligare ett år. Efter sju månader har vi ett bra utgångsläge att lyckas med målsättningen.
Varuhuset i Katrineholm kommer att ligga i Lövåsens handelsområde på Uppsalavägen 1 och är på totalt 2850 kvm. Etableringen innebär ungefär tio nya arbetstillfällen och Mios hela erbjudande med möbler och heminredning kommer att vara representerat i varuhuset.

Utöver Mio i Katrineholm, driver Mio-handlarna Anders och Jonas Ohlsson varuhus i Mjölby, Nyköping, Linköping och Norrköping.

För ytterligare information kontakta:
Björn Lindblad, VD Mio AB 0708-48 41 31

Anders Ohlsson, Mio-handlare 0705-17 16 15

Ämnen

Regioner


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på knappt 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager