Gå direkt till innehåll
Välkommen till öppningen av Mio i Kungsbacka!

Pressmeddelande -

Välkommen till öppningen av Mio i Kungsbacka!

Klockan 18 den 18 augusti är det dags att välkomna nytillskottet i den växande skaran av Mio-butiker.

– Vi tror starkt på Kungsbacka och har letat länge efter ett så här bra läge. Nu är vi stolta och glada över att äntligen få öppna dörrarna och inviga den nya butiken, säger Daniel Tiberg, delägare i Tibergsgruppen. Han fortsätter med att berätta att man börjar med tolv nya medarbetare som man med tiden hoppas blir fler.

Butiken inklusive ett lager blir på cirka 3 000 kvadratmeter och det blir familjen Tibergs fjärde Mio-butik. Tibergsgruppen äger ytterligare tre Mio-butiker som ligger i Västra Frölunda, Mölndal och Mariestad.

– Kungsbacka är en ort i tillväxt där vi ser stor potential. Mios starka sortiment med många nyheter under hösten leder till att varuhuset blir en destination för möbler och inredning i Kungsbacka. Tillsammans med familjen Tiberg ser vi mycket positivt på etableringen som stärker Mios position på Västkusten. Mio-kedjan har en stark tillväxt och vi växer stadigt med nya etableringar och stark försäljningsutveckling i befintliga butiker. Sju kalenderår i rad har vi presterat starkare än branschen och målsättningen är att addera ytterligare ett år. Efter sex månader har vi ett bra utgångsläge att lyckas med målsättningen, säger Mios VD Björn Lindblad.

Den nya butiken ligger i handelsplats Borgås, i Kungsbackas norra del. Handelsplatsen växer stadigt och Mio-butiken har del i en större handelsfastighet som innebär att ytterligare cirka 12 000 kvadratmeter för handel tillförs området.

Mio-kedjan satsar offensivt på nyetableringar och har i dag 67 butiker, Kungsbacka blir den 68:e och någon vecka senare öppnar den 69:e butiken i Katrineholm.

För ytterligare information kontakta:

Daniel Tiberg, Mio-handlare 0735-22 21 00

Björn Lindblad, VD Mio AB 0708-48 41 31

Ämnen

Regioner


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på knappt 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager