Gå direkt till innehåll
Välkommen till öppningen av Mio i Lund

Pressmeddelande -

Välkommen till öppningen av Mio i Lund

Den 18/10 klockan 18 är det dags för Mio i Lund att premiäröppna och välkomna heminredningsintresserade Lundabor till den nybyggda butiken.

- Vi tror mycket på Lund, och vi ser fram emot att få erbjuda det kompletta Mio-sortimentet på ytterligare ett strategiskt läge i Skåne, säger Johannes Åverling, ansvarig för Mios egenägda butiker.

Butiken ligger vid handelsområdet Nova Lund och etableringen innebär 18 nya arbetstillfällen i Lund. Butiksytan är på 3684 kvm (inklusive lager 5165 kvm) ochMios hela erbjudande med möbler och heminredning kommer att vara representerat i butiken.

- Ambitionen är hög och vi vill skapa en destination för möbler och inredning i Lund. Butiken blir nummer 72 och vi har på ett år etablerat tre nya butiker i Skåne dessutom nyetablerat varuhuset i Ystad. Tillgängligheten är viktig för oss och tillsammans med vår starka utveckling på vår e-handel kommer vi stärka vår närvaro i Skåne, säger Mios VD Björn Lindblad.

Butiken kommer drivas och ägas centralt av Mio AB genom dotterföretaget Mio Försäljning.

Ämnen

Regioner


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager