Gå direkt till innehåll
8 av 10 beskriver Mio som väldigt trygga under pandemin

Pressmeddelande -

8 av 10 beskriver Mio som väldigt trygga under pandemin

I en undersökning som gjorts för att säkerställa upplevelsen handlande kunder har i fysisk butik under pandemin framkommer att 8 av 10 tycker att Mio-butikerna är väldigt trygga. 

- Det är ju självklart lugnande att se att de åtgärder vi tar för att minska smittspridningen ger effekten att 81% av våra handlande kunder känner sig väldigt trygga, säger vd Björn Lindblad

Undersökningen har 1.130 svar och kunderna har svarat på i vilken grad de känner sig trygga. Där framkommer att endast 1% inte alls kände sig trygg i butik, och att hela 81% kände sig väldigt trygga. 

- Våra butiker är väldigt rymliga och vi kan alltid erbjuda minst 20 kvadratmeter per besökare under de mest besökta timmarna. Det i kombination med att våra 2.000 fantastiska butiksmedarbetare tar ett stort ansvar för att säkerställa tryggheten i respektive butik och att vi parerar snarare än planerar varje dag tror jag är vårt framgångsrecept under pandemin, fortsätter Björn Lindblad

Black Friday närmar sig, och även där har Mio parerat och förlängt erbjudandetiden till Black Week(s), gjort alla erbjudanden köpbara på mio.se och även förlängt avslutsdagen (30 november) med totalt nära 150 extra öppettimmar. 

- För oss är det otroligt viktigt att, även i pandemitider, ge kunden möjlighet att skapa hem att trivas i och vara stolt över. Pandemin har gett hemmet nya uppgifter och soffan kanske inte längre enbart är till för soffmys, den kanske även ska agera arbetsplats – eller matplatsen kanske inte längre enbart är till för härliga frukostar eller middagar och sängen är viktigare än någonsin för återhämtning i vardagen, avslutar vd Björn Lindblad

Med 72 butiker runtom i Sverige och en e-handel med olika leveransalternativ, däribland relativt nylanserade Drive Thru, fortsätter Mio att inreda och möblera (om) Sverige. 

Ämnen

Kategorier


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i nära 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48