Följ Mio

Black week lyfte Mios november till bästa månaden någonsin

Pressmeddelande   •   Dec 07, 2018 09:23 CET

Stora förhoppningar och tuffa mål. Så var utgångsläget för Mio när de gick in i november och när månaden var avklarad kunde man summera ett nytt kassarekord för en månad.

Förväntningarna inför november var höga i och med Black Friday och på Mio rådde inget undantag - rekord skulle slås och tillväxt skulle säkras. När möbel- och inredningskedjan summerade november månad visade siffrorna den bästa månaden någonsin i företagets historia och levererade såväl försäljningsrekord som en tillväxt på 22%

-Vi hade stora förhoppningar och en tuff målsättning att öka med 30% under Black week. När vi summerar aktiviteten är resultatet en tillväxt på över 50% och på e-handeln var tillväxten betydligt större, berättar Björn Lindblad vd för Mio AB.

Månadens försäljning summerades till 650 miljoner och blev månad 82 på rad med tillväxt och är ett resultat av ett målmedvetet och passionerat lagarbete i hela kedjan. Mio har under det senaste året haft en positiv besöksutveckling både i butik och på mio.se där över 30 miljoner besökare klickat sig in på sajten de senaste 12 månaderna.

- Just nu hjälper vi fler kunder än någonsin att skapa hem att trivas i och vara stolta över. Den här prestationen är summan av insatsen från 2000 passionerade medarbetare i Mio-laget, säger Björn Lindblad.

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se