Följ Mio

Boris Lennerhov ny ordförande i Mios styrelse

Pressmeddelande   •   Sep 07, 2016 15:00 CEST

Efter ett år som ordinarie styrelseledamot kommer namnkunnige Boris Lennerhov ta över ordförandeskapet i Mios styrelse.

- Jag gläds över uppdraget och tycker det är spännande att få arbeta med långsiktiga utvecklingsfrågor hos en aktör som är på så stark frammarsch inom sin bransch, säger han om sin nya roll.

Mio satsar offensivt på nyetableringar utifrån en fastslagen plan, och kommer att öppna sex nya butiker under räkenskapsåret 16/17.

- I Boris får vi en person med gedigen erfarenhet av att driva detaljhandelsföretag under enorm tillväxt, något vi kommer att ha stor nytta av i den intensiva fas vi befinner oss nu, samtidigt vill jag passa på att tacka Torbjörn Gunnarsson som gjort ett oerhört bra jobb som ordförande under åtta år, säger Björn Lindblad, VD för Mio.

Utöver Boris Lennerhov förstärks styrelsen också med Susanne Ehnbåge, koncernchef NetOnNet.

Mio släppte precis sitt årsbokslut med rekordresultatet 192 miljoner kronor och tillkännagjorde då att man planerar att öppna 20-25 nya varuhus under de kommande åren.

För ytterligare information kontakta:

Björn Lindblad, VD Mio AB telefon 0708-48 41 31

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på knappt 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se