Gå direkt till innehåll
Mio Bollnäs
Mio Bollnäs

Pressmeddelande -

Dubbelöppning – succé när Mio öppnade i Bollnäs och Linköping

Resan till att utveckla Mio till Sveriges destination för möbler och inredning fortsätter med dubbla butiksöppningar, Bollnäs och Linköping, på samma dag. Totalt har nu kedjan 72 butiker och det råder stor investeringsvilja hos Mios handlare. I Mios tillväxtstrategi ingår, förutom en större digital satsning, även fler fysiska butiker kommande år. 

- Vi investerar för fortsatt tillväxt och tillgänglighet är en av de vinnande faktorerna. Jag är övertygad om att Mio är efterlängtade i Bollnäs, som är en helt ny marknad för oss, men också i Linköping där vi nyetablerar oss i en välpresterande och lönsam marknad. Investeringsviljan hos Mio-handlarna är fantastisk att se. Tillsammans är vi ett lag som alla vill mot samma mål och tror på samma koncept. Det är det som gör oss framgångsrika, säger vd Björn Lindblad

Mio har idag en försäljning på 6,5 miljarder fördelat på tidigare 71 butiker, R12. Parallellt investeras även stort i centrallagret i Tibro för att, enligt Mio, skapa de bästa förutsättningarna för att få ut fler nyheter, öka prisvärdheten och leverera snabbare och precisare leveranser – även det i enlighet med tillväxtstrategin. 

Ämnen


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i nära 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager