Följ Mio

Fågelkvitter och solvarma strålar

Pressmeddelande   •   Dec 08, 2016 10:59 CET

Nu blickar vi bortom de stundande storhelgerna, drömmer om ljusare tider och ett liv utomhus.

Mio kommer under våren 2017 ha ett brett utbud av utemöbler som passar alla smaker och plånböcker. Sortimentet representeras av två tydliga stilar: en lätt, luftig, ljus, modern/skandinavisk och en som är rustik, romantisk, i naturnära färger.

- Till våren kommer vi öka vår valbarhet ytterligare med ”mixa och matcha” för att underlätta för kunden. Vi har ett antal färdiga förslag/lösningar med bra paketpris för att göra det lätt att välja, samtidigt som det finns möjlighet att kombinera som man själv vill, berättar Jan Karlsson som är Mios kategorichef inom området.

Det finns möjligheter att skapa ett personligt uttryck, då det går att mixa och matcha inom stilarna, men även att göra en så kallad ”cross-over” för den som vill blanda mellan dem för att få till en egen stil.

- Skapa oväntade möten genom att våga blanda, föreslår Karlsson.

Vårens nyheter kommer vara på plats i butik från slutet av februari och framåt. Utöver utemöbler är sortimentet utökat med: parasoller, solstolar, planteringskrukor, hyllor, dynor, möbelskydd samt produkter för att underhålla och sköta om möblerna.

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se