Gå direkt till innehåll
Soffa Willow, nyhet för våren 2024 – lanseras i mitten av februari
Soffa Willow, nyhet för våren 2024 – lanseras i mitten av februari

Pressmeddelande -

Mio expanderar i Nacka Forum med dubblerad butiksstorlek

Efter tre framgångsrika år i Nacka Forum, gläds nu Mio åt att meddela en betydande expansion genom öppning av en förnyad butik med fördubblad storlek. Den dubblerade butiksytan ger Mio möjlighet att erbjuda en ännu mer komplett Mio-upplevelse, närmare kunden och anpassad för att möta kundens ökade efterfrågan.

- Nacka är ett spännande område med stor potential framöver, och vår expansion matchar områdets tillväxt. Med en stor ökning av antalet invånare de senaste åren och planer för ytterligare bostäder framöver ser vi en stark efterfrågan på prisvärda möbler och -inredning, säger vd Björn Lindblad.

Satsningen i Nacka möjliggjordes genom en positiv dialog med fastighetsägaren i Nacka Forum. Efter tre framgångsrika år stärker Mio sin position i Nacka och i Stockholm generellt. Den ökade butiksytan möjliggör att visa en ännu större del av sortimentet för Mios kunder.

- Vi fortsätter att investera i butiken och betonar vikten av kundmötet. Mio ser fram emot att bli en integrerad del av Nackas blomstrande samhälle och är glada över att erbjuda invånarna en ännu mer omfattande och inspirerande möbel- och inredningsupplevelse, avslutar vd Björn Lindblad.

Ämnen


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager