Gå direkt till innehåll
Mio firar att decemberrekord följs av månadsrekord

Pressmeddelande -

Mio firar att decemberrekord följs av månadsrekord

2019 avslutades med decemberrekord och när januari stängdes kunde Mio konstatera att 2020 börjat med den bästa månaden någonsin i historien. 

Bästa december någonsin är ett talande avslut på ett rekorddecennium för Mio. Decenniet, som bland annat levererat att företaget blivit marknadsledande i Sverige på soffor såväl som sängar och slagit branschen år efter år, avslutades med den bästa decembermånaden någonsin. 

Förväntningarna sedan inför det nya decenniet var och är höga i hela marknaden och på Mio råder inget undantag – rekord ska slås och tillväxt ska säkras när branschen konsolideras. När möbel- och inredningskedjan summerade januari månad visade siffrorna den bästa månaden någonsin i företagets historia. Januaris försäljning passerade för första gången 660 miljoner och är ett resultat av ett målmedvetet och passionerat lagarbete i hela kedjan. 

- Just nu hjälper vi fler än någonsin att skapa hem att trivas i och vara stolta över. Den här prestationen är summan av insatsen från 2000 passionerade medarbetare i Mio-laget, säger vd Björn Lindblad.

Ämnen

Kategorier


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i nära 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager