Gå direkt till innehåll
Mio fortsätter möblera Stockholm City

Pressmeddelande -

Mio fortsätter möblera Stockholm City

På Sveavägen i Stockholm har Mio huserat sedan 2008 ochbutiken har ett viktigt läge för möbel- och inredningskedjans fortsatta väg motatt bli störst på möbler:

- Butiken på Sveavägen har en av våra viktigaste placeringar och är en vass spelare i en otroligt het marknad som Stockholmsområdet faktiskt är. Vi är glada över att få fortsätta vara med i matchen och hjälpa våra kunder att skapa hem att trivas i och vara stolta över, säger Björn Lindblad, vd för Mio AB.

Butiken på sina drygt 3 900 kvadratmeter sträcker sigöver två våningsplan och rymmer möbler och inredning för hemmets alla rum. Ioch med förläningen av hyresavtalet förlängs även samarbetet medfastighetsägaren Skandia Fastigheter.

- Ända sedan 2008 när vi flyttade in på Sveavägen har vi samarbetat med Skandia Fastigheter. Att nu få fortsätta samarbeta med dem över 2025 känns riktigt bra. Tillsammans skapar vi bra förutsättningar att fortsätta växa och utveckla varandra, säger Björn Lindblad.

- Vi är både stolta och glada över konstaterandet attvårt goda samarbete kommer att fortsätta ännu längre. Mio är helt klart ettuppskattat inslag i stadsmixen och bidrar på ett tydligt sätt till såvälfastighetens som hela områdets höga attraktivitet, säger Sten Jansson,marknadsområdeschef på Skandia Fastigheter.

Ämnen

Kategorier


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i nära 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager