Gå direkt till innehåll
Mio inreder unikt design-radhus i Vallastaden

Pressmeddelande -

Mio inreder unikt design-radhus i Vallastaden

Den 2–24 september genomförs bo- och samhällsexpo Vallastaden 2017 i Linköping. Det är ett forum med utrymme för ny kunskap och samhällsdebatt. Mio deltar i expot genom att inreda ett av de spännande, 160 kvm stora, design-radhusen.

- Vallastaden är ett unikt och spännande projekt och vi känner oss hedrade av att, genom byggherren Stångåstaden, ha fått chansen att ta del av detta nytänkande projekt. Innovativt, hållbart och stilfullt med stort fokus på att människor ska bo och må bra – att skapa hem att trivas i och vara stolt över. Det passar väl med Mios värderingar, säger Björn Lindblad, vd för Mio.

På Mios servicekontor i Tibro skapas ständigt nya, inspirerande miljöer då all av bolagets marknadskommunikation kreeras på plats där, så Mio-teamet som arbetar med att inreda radhuset är rutinerade:

- Detta har varit ett av de mest spännande och inspirerande uppdragen någonsin, dels för att som inredare få chansen att visa bredden i vårt sortiment, men framför allt i och med att det görs i samband med ett modernt projekt med hållbarhetsfokus. Men det har också varit en utmaning, det är mycket som ska klaffa för att alla möbler och övrig heminredning ska på plats samtidigt, säger inredarna Viktoria Hjelmåker och Pernilla Karlsson.

https://www.mio.se/inspiration/vallastaden

Under tre veckor arrangeras utställningar och guidade turer genom kvarter och parker, branschdagar varvat med inspirationsföreläsningar. Då blir det också möjligt att besöka Mios hus och ytterligare ett 70-tal olika hemutställningar i Vallastaden, som blir en ny och variationsrik stadsdel intill Linköpings universitet.

Ämnen


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Presskontakt

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager