Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Mio-laget förstärks ytterligare

För att möta större krav på effektivitet och öka attraktiviteten i kunderbjudandet har Mio sedan första maj tagit över lagerdriften i egen regi. Verksamheten bedrivs i ett eget bolag Mio Logistik AB och ägs till 100% av Mio AB. 

Logistik och varuförsörjning är viktigt idag och ännu viktigare imorgon för att bibehålla och öka effektivitet och attraktivitet i marknaden. Mio har sedan tidigare investerat i fastighet och system för att nu även överta lagerdrift i egen regi. 

- Nu har vi skapat oss rätt förutsättningar för att möta dagens men även morgondagens förväntningar på effektivitet och attraktivitet. Det är oerhört glädjande att se alla nya kollegor med Mios matchtröja på sig, där budskapet "Vi levererar drömmar" står synligt på ryggen, säger vd Björn Lindblad

Utöver 35 fastanställda finns även 20-30 extraanställda. 

- Övertagandet av lagerdriften är en viktig pusselbit i vår gemensamma vision att utveckla Mio till Sveriges destination för möbler och inredning, avslutar Björn 

Ämnen

Kategorier


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i nära 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager