Gå direkt till innehåll
Pressbild Johannes Åverling
Pressbild Johannes Åverling

Pressmeddelande -

Mio-laget stärks med ny kombinerad roll som vice vd/försäljningschef

Mio fortsätter sin resa mot framtiden genom att utse Johannes Åverling till ny vice vd. Johannes Åverling kommer närmast från Clas Ohlson, där han senast verkat som driftchef över bolagets samtliga marknader och ansvarig för koncernens logistik.

Detta tillskott är en del av Mios strategi för att rusta sig inför "Ett Mio", där företaget ska genomgå en omfattande transformation för att förena flera Mio till ett Mio. Den centrala organisationen kommer att förstärkas för att säkerställa fortsatt tillväxt och effektivitet.

- Det känns oerhört roligt att få komma tillbaka till Mio och inte minst nu i denna spännande period där vi nu gemensamt ska ta Mio till nästa nivå. Säger Johannes Åverling.

    Johannes Åverling har under sin karriär arbetat bland annat på Ica och Åhlens med utveckling och drift och hans erfarenhet blir ett välkommet tillskott till Mios verksamhet. Åverling har även arbetat på Mio tidigare som chef för dotterbolaget Mio Försäljning.

    Nu när handlarna ställt sig positiva till beslutet om att vi tillsammans ska genomföra transformeringen som vi kallar Ett Mio känns det väldigt tryggt att välkomna Johannes till Mio igen. Johannes kommer med sin erfarenhet att bli en viktig förstärkning och hans passion för detaljhandel och människor är viktiga egenskaper när vi tillsammans ska paketera det bästa kunderbjudandet när det gäller möbler och inredning tillsammans med att leverera ett kundmöte i världsklass. Säger Björn Lindblad, vd för Mio

    Ämnen

    Kategorier


    Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

    Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

    Kontakter

    Björn Lindblad

    Björn Lindblad

    Presskontakt VD 0504-412 41
    Josefine Löfquist

    Josefine Löfquist

    Presskontakt PR & content manager Kommersiell kommunikation, samarbeten och bilder 0504-78 79 48
    Cecilia Löfnertz

    Cecilia Löfnertz

    Presskontakt Kommunikatör Bolagskommunikation 0704976572
    Presslager, Kungens kurva

    Presslager, Kungens kurva

    Presskontakt Presslager Presslån produkter