Gå direkt till innehåll
Mio lanserar drive thru för 0 kr

Pressmeddelande -

Mio lanserar drive thru för 0 kr

Mio gör det enklare för kunderna att välja leveransalternativ utanför butiken med nygamla tjänsten "drive thru", tidigare komplement till "hämta i butik". 

Den rådande situationen har skapat ett ökat tryck på leveranser som kräver minimala fysiska möten. Samtidigt förväntas personer i Sverige tillbringa mer tid hemma än någonsin, vilket ger hemmet en ännu större vikt. Därför gör Mio det nu enklare för kunderna att välja leverans utanför butiken med den nygamla tjänsten drive thru. 

- Hos oss har "hämta i butik" alltid varit ett av våra absolut bästa leveransalternativ. Kunderna har i det leveransalternativet också kunnat få hjälp med utbärning till bilen eller släpet. Det vi gör nu är att vi kallar det här komplementet "drive thru" och gör det valbart på mio.se. Självklart även det för 0 kr, säger vd Björn Lindblad

Målsättningen med leveransalternativet är att förstärka saker som redan finns i Mios DNA där anpassat och skräddarsytt för bästa kundupplevelsen är några av ledorden. Kunderna behöver med detta leveransalternativ inte ens lämna sina fordon, utan får leveransen direkt till bilen. 

- Vi befinner oss i en situation som är svår för oss alla. Genom att dedikera tid till utbärning underlättar det leveranser utan att kunden ska känna sig utsatt för en risk, fortsätter Björn

Leveransen kommer att ske på lastzonen utanför butiken eller utanför varuutlämningen. 

Läs mer här: Drive thru för 0 kr

Ämnen

Kategorier


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i nära 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager