Gå direkt till innehåll
Mio öppnar ny butik i Trelleborg

Pressmeddelande -

Mio öppnar ny butik i Trelleborg

Mio fortsätter tillväxtresan och öppnar ny butik i Trelleborg. Planerad öppning av butiken är våren 2023. 

Etableringen i Trelleborg är ett strategiskt steg för Mio att ta ytterligare marknadsandelar och komma närmare kunderna. 

- Vi fortsätter att satsa genom att stärka vårt butiksnät i Skåne. Vi har under lång tid aktivt sökt en etableringsmöjlighet i Trelleborg och vi är glada över att vi äntligen har möjlighet att träffa ännu fler kunder och hjälpa dem att skapa hem att trivas i och vara stolta över, säger vd Björn Lindblad.

Butiken kommer, med sina 2 500 kvadratmeter, att rymma möbler och inredning för hemmets alla rum och produkter för livet hemma. På handelsplatsen finns sedan tidigare Willys och det pågår anpassning av nya butiker för Stadium Outlet samt restaurangen Linnea och Basilika. Butiken kommer att ligga längs med Hedvägen i Trelleborg och adressen kommer att vara Maskingatan 17.

Rekrytering av personal kommer att påbörjas under hösten. 

Ämnen

Kategorier


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager