Gå direkt till innehåll
Mio öppnar i Westfield Mall of Scandinavia

Pressmeddelande -

Mio öppnar i Westfield Mall of Scandinavia

Efter en framgångsrik öppning i Nacka Forum fortsätter partnerskapet mellan Mio och Unibail-Rodamco-Westfield med en etablering till hösten i Westfield Mall Of Scandinavia. I ett lättillgängligt läge på entréplan i Westfield Mall of Scandinavia kommer Mio flytta in och hysa ett mindre, numera beprövat, koncept på ca 1.000 kvm.

- I Nacka Forum låter vi hela sortimentet vara köpbart även om det inte är fysiskt på plats och det har visat sig vara ett spännande koncept som våra kunder har uppskattat. Att nu få fortsätta partnerskapet med Unibail-Rodamco-Westfield och få flytta in i en av Sveriges modernaste köpcenter känns helt rätt, säger vd Björn Lindblad.

Mio har idag tio butiker i Stockholmsområdet samt en varuutlämning i Slagsta och det nya butiksformatet tar Mio närmare kunden. Mio-butiken blir ett spännande komplement för Westfield Mall of Scandinavias starka kundbas och gör det enklare än någonsin att skapa hem att trivas i och vara stolta över.

- Vi tror på Westfield Mall of Scandinavia och med mixen av fysisk butik och e-handel kan du beställa en säng direkt efter fotbollsmatchen på Friends Arena och få med dig sängkläderna direkt vid köptillfället. Vi vill göra det enklare för kunderna att skapa hem att trivas i och vara stolta över och för att bli Sveriges destination för möbler och inredning blir denna pusselbit oerhört viktig, säger vd Björn Lindblad.

- Det är väldigt roligt att idag kunna meddela att Mio etablerar sig hos oss i Westfield Mall of Scandinavia! Vi ser fram emot att i höst kunna erbjuda våra kunder en bredare mix av möbler och inredning upplevt i en fantastisk fysisk kundupplevelse från en av Sveriges största aktörer inom området. Mio är verkligen i framkant både när det kommer till arbetet med att hitta synergier mellan den digitala och fysiska handeln, samt de viktiga hållbarhetsfrågorna, säger Sofia Rundström, centrumchef Westfield Mall of Scandinavia.

Ämnen

Kategorier


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i nära 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager