Gå direkt till innehåll
Mari von Sivers Furhoff, Annelie Larsson och Jenny Krayem
Mari von Sivers Furhoff, Annelie Larsson och Jenny Krayem

Pressmeddelande -

Mio skänker 100.000 kr till lokala föreningar

Mio har återigen fördelat ut 100.000 kr till Skaraborgs föreningsliv i syfte att lyfta unika projekt som gör skillnad i barn- och ungdomsverksamheten, men där resurser saknas.

- Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Det är med stor glädje vi årligen delar ut dessa medel till barn och ungdomar inom kultur och sport, säger vd Björn Lindblad.

Föreningar i Skaraborg med koppling till medarbetare på Mios servicekontor i Tibro har fått ansöka om ett bidrag ur Mios Medarbetarfond, med ett maxbelopp på 10.000 kr. Medarbetarfonden kommer ifrån överskott vid försäljning av plastpåsar. Juryn, som består av tre medarbetare vid servicekontoret i Tibro – Mari von Sivers Furhoff, Annelie Larsson och Jenny Krayem – fick i år in 19 st ansökningar.

- Vi känner oss stolta över att vara en del av Mio som vill göra gott för barn och ungdomar i Skaraborg. Och också stolta över våra kollegor som får detta att hända tillsammans med föreningar som de är engagerade i, säger juryn från Mio.

Pengarna kommer att gå till bland annat integrationsprojekt i en ryttarförening, utbildning i fjällmiljö, diverse utrustning till olika föreningar och Rädda Barnens buss till Astrid Lindgrens värld.

- Extra fint känns det att i år ha möjlighet att sponsra Rädda Barnens buss som kommer att erbjuda många barn från Ukraina en härlig dag på Astrid Lindgrens Värld, säger juryn från Mio.

Ämnen


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager