Gå direkt till innehåll
Mio släpper musikvideo för att hylla det absolut bästa!

Pressmeddelande -

Mio släpper musikvideo för att hylla det absolut bästa!

Mios sängar Cape Farewell Comfort, Roma Supreme samt bäddmadrasserna Sleep Delux och Harmony Vent har under flera år i rad belönats med "Bäst i test"* av Testfakta – nu släpper Mio musikvideo som en hyllning och kärleksförklaring till det absolut bästa. 

Gång på gång har produkter i Mios sovrumssortiment blivit utsedda till "Bäst i test"* av det oberoende test- och researchföretaget Testfakta, nu senast utsågs bäddmadrassen Sleep Delux än en gång till Testvinnare. För att fira det väljer Mio att släppa musikvideo där Mio helt enkelt är "Simply the Best". 

- Många varumärken drömmer om att ”äga” en känd låt som passar sin kommunikation perfekt för att kunna förstärka budskapet, men har snubblat på att man inte ”får” låten eller att det blev för dyrt. Via lite udda vägar kom vi i kontakt med upphovsmännen till låten vi gick och drömde om att sätta ihop med Mio och alla våra "Bäst i test"-produkter, den gamla slagdängan med Tina Turner, ”Simply the Best”. Vi förklarade att vi ville ge ut en nyinspelning med en känd svensk artist, göra en musikvideo och använda den som ett bärande element i en reklamkampanj, och de sa ja!, säger kommersiell chef Joakim Holmstrand.

Nyinspelning av låten blev det enda alternativet. 

- Eftersom låten är daterad och vi vill ”äga” den plockade vi ihop ett par av Sveriges bästa musikproducenter för att göra en helt ny avskalad, nedtonad och högkvalitativ version. Och resultatet blev fantastiskt, avslutar Joakim.

Musikvideon skildrar en kärlekshistoria mellan två personer som, en sömnlös natt, får ögonkontakt med varandra. En berättelse om kärlek, motgångar och lycka, visualiserat i ett stilrent och cinematiskt perspektiv där sovrummen är i centrum.

SE FILMEN HÄR

* Fakta om testet:

Testfaktas tester utförs av specialiserade och oberoende laboratorier inom Testfaktas laboratorienätverk. Testerna utförs av tre olika laboratorier med olika inriktning och täcker in allt från ergonomiska egenskaper till analys av hälsovådliga kemikalier.

Syftet med testerna är att visa på skillnaderna mellan marknadens utbud av sängar inom den valda kategorin.

”The Best”

Skriven av Mike Chapman och Holly Knight. Arrangerad och producerad av Magnus Frykberg och Peter Morén. Inspelad i Studio Rymden av Daniel Bengtson.
Sång: Titiyo

Musikvideon är producerad tillsammans med Stiller Studios.

Ämnen


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i nära 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager