Gå direkt till innehåll
Björn Lindblad, vd Mio, tar emot priset på Jetshop Awards
Björn Lindblad, vd Mio, tar emot priset på Jetshop Awards

Pressmeddelande -

Mio vinnare i kategorin "Årets Omnikanal" på Jetshop Awards

Under förra veckans Jetshop Awards utsågs Mio till vinnare i kategorin "Årets Omnikanal". Grunden till utnämningen är att Mio tack vare nytänk och kloka strategier lyckats få med hela organisationen i den digitala transformeringen, med ökad trafik till både butik och webb samt ökade försäljningsvolymer. 

- Det är en fantastisk ära att koras till vinnare i kategorin "Årets Omnikanal" på prestigefyllda och nytänkande Jetshop Awards. Ett resultat av 2000 fantastiska medarbetares dagliga lagarbete mot ett gemensamt satt mål, vår omnikanalsstrategi som vi kallar "Ett Mio", säger vd Björn Lindblad

Motivering:

Priset i kategorin Årets Omnikanal tilldelas en aktör som på ett förnämligt sätt lyckats skapa en enhetlig kundupplevelse oavsett kanal.

2018 års vinnare har tack vare nytänk och kloka strategier lyckats få med sig hela organisationen i den digitala transformationen, från ledning till de enskilda butikerna. Mer trafik till butik och webb samt ökade försäljningsvolymer är fina kvitton på såväl nöjda kunder som handlare.

Priset Årets Omnikanal tillfaller en fri fackhandelskedja som vågar sätta sina mål högt och – trots tuff konkurrens – fortsätter att nå dem. Vinnaren har ökat sin omsättning i imponerande 75 månader i följd.

Stort grattis till Årets Omnikanal: Mio


Om Jetshop Awards, SEBC:

SEBC arrangeras av Jetshop för att inspirera till nytänkande och kunskap inom omnikanal- och e-handeln. Inspirerande talare och branschkunniga partners inom bland annat retail, brand, e-handel, startup, tech, invest och media samlas för att utbyta värdefull kunskap och inspiration. Eventet avslutas med Jetshop Awards som hyllar de som under året har gått den extra milen för sina kunder, de som jobbat för att höja kvalitén inom e-handeln och detta genom en prisutdelning av fyra tunga priser.

Se mer här.

Ämnen


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager