Följ Mio

Mios februarinyheter 2018

Pressmeddelande   •   Jan 26, 2018 09:33 CET

Mio välkomnar våren med en dröm om ett skandinaviskt hem i naturliga former och bra kvalitet. Beige, grått, blått och grönt är färgpaletten som sätter tonen. Gärna i kombination med trä och marmor och kanske en svart accent. Sammet, linne och stickad bomull dominerar textilierna och bland detaljerna syns keramik, glas och metaller. Pallar ställs som karameller i alla rum – kanske i vardagsrummet tillsammans med en nätt soffa med smala armstöd och höga ben.

Bland de stora nyhetsnamnen syns LIVORNO – en soffa som verkligen utmärker sig med smala, svängda armstöd och nätta, höga metallben och ett riktigt trendigt utseende. På nätta metallben står även nyheten NOA – en stol i vit eller svart polypropen med grå tygklädsel som gör sig lika bra som matgruppsstol som solitär.

COOPER förvaringsserie är en nyhet som också den står på nätt metallunderrede. En enkel men otroligt snygg och trendig serie som passar i de flesta hem.

En innovation för teknikintresserade personer är nyheten KING. Soffan har nämligen integrerade USB-portar för smidig och nära laddning.

Marmorsoffbord är fortsatt en stor favorit hos många och nyheten AMANDA kombinerar man ihop själv med färg, form och underrede. Den trendiga soffbordsnyheten YOKO är även den värd att nämna. Nätta ben och en skiva i glas bidrar till rymd även i mindre rum.

Quiltad sammet som serien VELVET nu kompletteras med både som kuddfodral och överkast ger hemmet en exklusiv känsla. Något som också ger en exklusiv känsla är nyheten QUEEN huvudgavel som har en svängd form för ett mjukt uttryck. Är det hotellkänslan som eftersträvas finns stora härliga hotellkuddar att komplettera med – och självklart passande örngott. En annan exklusiv nyhet är ENKLA KONTINENTALSÄNGAR – från 90 cm breda och perfekta i syskonrummet, tonårsrummet eller gästrummet.

Böljande former är helrätt och gardiner kanske aldrig har varit mer trendigt än nu. Några gardinnyheter är LIV och SUNNAN. Men det är inte enbart gardiner som ger den böljande formen – sänghimmeln ANGEL är en nyhet som passar väl i sovrummet eller barnrummet.

För fler produkter, priser och mer information se dokumenten som finns relaterade här.

Säljstart februari 2018 om inget annat anges.

Kontakt: josefine.lofquist@mio.se

Ange ”Foto: Mio” i direkt anslutning till bilden med hänvisning till Mio.
@mio_officiell #mittmio #miofebruari2018 och ev. produktinformation

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se