Gå direkt till innehåll
Mios höstnyheter 2018

Pressmeddelande -

Mios höstnyheter 2018

Lyxigt, klassiskt, modernt, jordnära och exklusivt. Hösten hos Mio är eklektisk på ett härligt sätt. Materialen är mjuka som sammet eller hårda som marmor och kalksten, färgerna är varma eller kalla i tonerna. Valbarhet och skräddarsytt är något som Mio alltid eftersträvar. Och riktiga möbler och inredning till den pris- och kvalitetsmedvetna konsumenten.

I höst slår Mio ett slag för att de är marknadsledande på soffor i Sverige och presenterar sig som din soffdestination.

Främst i ledet går soffan COUNTY – en storsäljande favorit med tydliga drag av skandinavisk retrostil som ger konsumenten mycket elegans till ett riktigt bra pris.

MADISON är en annan storfavorit som till hösten uppdaterats med ett nytt böljande armstöd, som ger ett väldigt exklusivt utseende, speciellt i trendtyget sammet.

FRIDAY har länge varit en av Mios mest populära soffor. Soffan är modern, har en generös sittyta och finns i en mängd kombinationer, perfekt för fredagsmys hela veckan. I höst kommer även kompisen SATURDAY som också den är en härlig och stor familjesoffa med en mängd valmöjligheter. Tillskillnad från Friday står Saturday på lite högre ben som underlättar vid städning och ger ett lite nättare intryck.

Armstödskuddar på soffan är en trend som ger en lite mjukare känsla. Detta hittas på bland annat nyheterna ROXY och LENNOX.

En annan stor nyhet är fåtöljen MOORE – en härlig komfortzon, designad av Jan Ekström. Förutom den höga komforten har fåtöljen dessutom en väldigt vacker design att vila ögonen på.

Sammet är helrätt och textilier har kanske aldrig varit så trendigt som nu. Vi inreder med pallar och puffar i sammet, gardiner i sammet, kuddar i sammet, stolar i sammet – ja, för en av höstens nyheter är stolen KIWI i sammet med underrede i svartlackerad, mässingsfärgad eller kromad metall.

I höst lanserar Mio även ett helt nytt gamingsortiment innehållandes skrivstolar, skrivbord och musmattor – för den pris- och kvalitetsmedvetne gamern. Skrivstolarna har en design som inspirerats av sätet i en racerbil, med ergonomisk form och mjuk vaddering för långa gamingsessioner som säkrar perfekt positionering, oavsett kroppsform.

För fler produkter, priser och mer information se dokumenten som finns relaterade här.

Säljstart augusti 2018 om inget annat anges.

Kontakt: nikolina.johansson@mio.se eller cecilia.lofnertz@mio.se

Ange ”Foto: Mio” i direkt anslutning till bilden med hänvisning till Mio.
@mio_officiell #mittmio och ev. produktinformation

Ämnen

Kategorier


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Presskontakt

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager