Gå direkt till innehåll
Mios vårnyheter 2019

Pressmeddelande -

Mios vårnyheter 2019

Tillsammans med vårljuset gör vårens sortiment entré på Mio och nu är det färg som gäller. I paletten hittar vi bland annat rosa och gröna toner i samklang med svärta eller ädel finish såsom mässing. Sortimentet på Mio genomsyras av valbarhet och skräddarsydda lösningar just för dig och är idag en självklar destination för möbler och inredning.

Mio är marknadsledande på soffor i Sverige och med en rad nya soffor förstärks positionen som soffdestination ytterligare.

Soffan CITY är en av nyheterna i vår och tros bli en ny favorit som inte bara har många valmöjligheter när det kommer till tyger och komfort - soffan har dessutom en stomme i FSC-märkt trä.

Vardagsrummet är inte bara en plats för återhämtning utan även för umgänge. Genom att välja en soffa i en svängd modell blir det enklare att se soffgrannen och du får dessutom en mjukare känsla i rummet. Favoriterna COUNTY och LIVORNO kommer nu i svängda utföranden och i kombination med sammetstyger blir de självklara vinnare.

Varför bara nöja sig med en sammetssoffa? Gå all in och ha sammet på fler ställen i rummet. Sittpuffarna fortsätter att vara viktiga stilbärare och får nya uttryck med detaljer såsom fransarna på FREDRIKA och sockel i metall på BLANCA. Till matplatsen kommer nu KIWI stol i två nya färger - petrol och pistage och självklart är även dessa i sammetstyg.

Vill man ha en lekfull inredning så är det ofta färger som gör jobbet. Det kan vara lampor i olika färger såsom UMA, enkla överkast som VERA eller hela serier som VELVET i den omåttligt populära sammeten. Enkla detaljer som är smidiga att byta ut efter humör, säsong eller stil.

Skulle du trots allt tröttna på sammet och färg och istället suktar efter kontraster och svärta är KANSAS någonting att kika på. Ek har alltid varit populärt men nu svartlackerar vi bordsskivorna och den rustika stilen får en modern twist. Kansas-familjen består av matbord, barbord, stolar och barstolar.

Till våren är den naturliga trenden fortsatt stor och med mjuka och milda färger och material saktas tempot ner avsevärt och ditt hem blir en zon för återhämtning. Den största återhämtningen sker när du sover och självklart ska du göra detta i sängar av hög kvalitet. Sängserien CAPE FAREWELL uppdateras med ett helt nytt koncept i linnetyg som består av sängkappa och huvudgavel.

För mer bilder: https://www.mynewsdesk.com/se/mio_/latest_media/tag/vaar19

Säljstart februari 2019 om inget annat anges.

Kontakt: nikolina.johansson@mio.se eller cecilia.lofnertz@mio.se

Ange ”Foto: Mio” i direkt anslutning till bilden med hänvisning till Mio.

@mio_officiell #mittmio och ev. produktinformation

Ämnen

Kategorier


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48