Gå direkt till innehåll
Nytt Mio-lager i Stockholm ska öka precisionen och snabbheten!

Pressmeddelande -

Nytt Mio-lager i Stockholm ska öka precisionen och snabbheten!

I Slagsta, Stockholm har Mio öppnat ett 8 200 kvm stort lager för att kunna erbjuda Stockholm snabbare leveranstider och smidigare utlämning. Lagret ligger i nära anslutning till E4:an och blir en valbar utlämningsplats för kunder som handlar på mio.se eller i någon av Mios 9 butiker i Stockholm. 

- Med det här lagret kan vi varuförsörja Stockholm på ett nytt, smidigt och snabbt sätt. Det ger oss möjlighet att lagerföra storsäljare och våra kunder kan handla och få leverans på samma dag! Det förstärker vårt erbjudande och position på marknaden och är ytterligare ett steg i rätt riktning mot vår vision att bli störst på möbler i Sverige 2022 och utveckla Mio till Sveriges destination för möbler och inredning, säger vd Björn Lindblad. 

Leveransen hem till kund kommer att ske med Mio-profilerad personal genom ett strategiskt samarbete med M-leverans. Ett projekt som, enligt Mio, skapar de bästa logistiska förutsättningarna för att leverera den bästa kundupplevelsen. 

- Lagret har varit igång i två månader och vi är supernöjda med starten. Den initierade prognosen var 30 000 leveranser per år, men vi har under sommaren reviderat den till 40 000 leveranser, säger vd Björn Lindblad.

Ämnen

Regioner


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Presskontakt

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager

Relaterat material