Gå direkt till innehåll
Soffan i kaninlandet – en verklig saga i nytt samarbete mellan Mio och Liseberg

Pressmeddelande -

Soffan i kaninlandet – en verklig saga i nytt samarbete mellan Mio och Liseberg

I samband med att nöjesparkerna i Sverige äntligen fått möjlighet att öppna avslöjas också att Mio inlett ett nytt samarbete med Liseberg och att Lisebergskaninerna fått nya soffor. Soffor, konstverk, installationer – eller kanske mirakel. Att landa mjukt har aldrig tidigare varit så roligt.

Ett nytt samarbete mellan Sveriges soffdestination, Mio, och Nordens största nöjespark, Liseberg, har inletts och glada besökare kommer numer att kunna vila benen i bekväma, och roliga, soffor som finns utplacerade i Kaninlandet på Liseberg.

Lisebergskaninernas önskemål var en soffa som använts under längre tid än tiden själv för att träffas i, vid och på. Soffan skulle gärna vara lappad och lagad, i en helt unik mix av grön-med-grönsaker-färg och ha diverse knappar och spakar för att kunna ta sig en sovtur – en sovtur i minnet, sinnet eller i fantasin.

- För oss känns det jätteroligt att äntligen få presentera samarbetet med Liseberg. Det känns också väldigt roligt att vi bidragit till att Lisebergskaninerna fått nya soffor. Aldrig någonsin har det varit så sofft att vila benen mellan åken och skapa ett roligt semesterminne på Liseberg, säger Björn Lindblad vd Mio.

En bra och självklar match, enligt både Liseberg och Mio.

-Vi är så stolta över vårt samarbete med Mio. Mios varumärke & målgrupp har en bra match till Liseberg och samarbetet är ytterligare ett lyckat exempel på hur ett externt varumärke kan bidra en relevant & bra gästupplevelse, säger Anna Zetterberg Ansvarig Varumärkessamarbeten Liseberg AB.

- Vi har sedan 1962 hjälpt våra kunder att skapa hem att trivas i och vara stolta över. Liseberg har sedan 1923 fått miljontals människor att mötas och trivas tillsammans. Att vägarna mellan två av Sveriges största destinationer inom olika branscher äntligen korsas känns fantastiskt kul. Vi är oerhört stolta över samarbetet och att vi får möjlighet att göra Lisebergsupplevelsen lite sofftare, säger Björn Lindblad vd Mio.

Sofforna finns uppställda i Kaninlandet på Liseberg, men vem vet – kanske är det snart dags för Kaningänget att bege sig ut på sin första semester?

Ämnen

Kategorier


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i nära 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager