Gå direkt till innehåll
Succé när Mio öppnade i Luleå

Pressmeddelande -

Succé när Mio öppnade i Luleå

Kön ringlade lång när Mio slog upp dörrarna till sin nya butik i Luleå, både under VIP-kvällen 13 juni och öppningen 14 juni. Många kunder var på plats för att ta del av premiärfesten och fira Mios 72:a butik. 

- Det känns härligt att få ett sådant fantastiskt bemötande av kunderna och att vi äntligen kan möblera och inreda Luleå. Vi investerar för fortsatt tillväxt och är övertygade om att det här stärker vår närvaro i Norrland, säger vd Björn Lindblad

Butiken på Storheden handelsplats är Mios 72:a butik och rymmer 2300 kvm möbler och inredning. Den nya butiken i Luleå drivs av entreprenörerna Peter Löfroth och Andreas Bertilsson som sedan tidigare framgångsrikt driver Mio-butikerna i Piteå och Boden.

- Det känns otroligt roligt att kunna erbjuda en butik i närområdet till våra trogna Mio-kunder från Luleå med omnejd, säger Peter Löfroth

Ämnen

Kategorier


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i nära 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager