Följ Mio

Succé när Mio öppnade i Luleå

Pressmeddelande   •   Jun 14, 2019 14:02 CEST

Kön ringlade lång när Mio slog upp dörrarna till sin nya butik i Luleå, både under VIP-kvällen 13 juni och öppningen 14 juni. Många kunder var på plats för att ta del av premiärfesten och fira Mios 72:a butik. 

- Det känns härligt att få ett sådant fantastiskt bemötande av kunderna och att vi äntligen kan möblera och inreda Luleå. Vi investerar för fortsatt tillväxt och är övertygade om att det här stärker vår närvaro i Norrland, säger vd Björn Lindblad

Butiken på Storheden handelsplats är Mios 72:a butik och rymmer 2300 kvm möbler och inredning. Den nya butiken i Luleå drivs av entreprenörerna Peter Löfroth och Andreas Bertilsson som sedan tidigare framgångsrikt driver Mio-butikerna i Piteå och Boden.

- Det känns otroligt roligt att kunna erbjuda en butik i närområdet till våra trogna Mio-kunder från Luleå med omnejd, säger Peter Löfroth

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i nära 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se