Gå direkt till innehåll
Succé när Mio öppnade varuhus nummer 69

Pressmeddelande -

Succé när Mio öppnade varuhus nummer 69

Flera hundra personer köade vid öppning av Mio i Katrineholm för att ta del av erbjudanden och se det nya varuhuset.

-Det har gått över förväntan, säger Mio-handlare Anders Ohlsson och fortsätter: det är med spänning man öppnar dörrarna till ett nytt varuhus. Det kommer många kunder på en gång och det är mycket som ska på plats, men med många glada och nyfikna kunder och fantastisk personal har denna öppning gått kanonbra!

-Helt fantastiskt att Mio har två butiksöppningar på två veckor! Vi satsar på en offensiv expansion och fortsätter med fler nya butiker under hösten, näst på tur står Ängelholm och Malmö. Vi är övertygade om konceptets styrka och det är alltid något extra att få se ett helt nytt Mio-varuhus välkomna de första kunderna, säger Mios VD, Björn Lindblad.

Ols-gruppen som äger den nya Mio-butiken har i och med öppningen i Katrineholm fem Mio-butiker: Mjölby, Norrköping, Linköping, Nyköping och Katrineholm.

För ytterligare information kontakta:
Björn Lindblad, VD Mio AB 0708-48 41 31
Anders Ohlsson, Mio-handlare 0705-17 16 15

Ämnen

Regioner


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på knappt 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager