Gå direkt till innehåll
Succé vid öppningen av Mio nummer 70

Pressmeddelande -

Succé vid öppningen av Mio nummer 70

Kön utanför butiken ringlade lång då många Ängelholmsbor kom för att bekanta sig med Ängelholms nya destination för möbler och heminredning.

56 månader i rad har Mio haft tillväxt och sedan katalogstarten i augusti har ökningen varit urstark. Ökningarna i augusti (46 %) och i september (27 %) innebär att vi fortsätter ta marknadsandelar. Bakom framgången ligger hårt arbete och ett attraktivt prisvärt kunderbjudande. Sedan katalogen distribuerades i rekordupplaga har vi haft en riktigt starkt besöksutveckling på såväl webb som i butik.

- Jämför man med branschen har Mio presterat starkare än branschen de senaste 7 åren och målsättning är att vi skall leverera starkare än branschen även 2016. Vår styrka och den efterfrågan som finns för våra produkter gör att vi kommer fortsätta att utöka butiksnätet och vår tillgänglighet för kunderna, berättar Mios vd Björn Lindblad och fortsätter: Mio siktar ännu högre och vi har börjat resan för att fördubbla vår försäljning till år 2022. Det innebär fortsatt fullt fokus på organisk tillväxt samt nyetableringar i starka kommersiella lägen. Någonstans mellan 20-25 nya butiker räknar vi med att addera för att nå målet, därför är det extra roligt att välkomna ett nytillskott som Ängelholm i Mio-familjen, avslutar han.

För ytterligare information kontakta:

Björn Lindblad, vd Mio 0504-412 41.

Ämnen

Taggar


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på knappt 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Presskontakt

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager