Följ Mio

Succéöppning för Mio i Lund

Pressmeddelande   •   Okt 19, 2017 15:04 CEST

Det var högt besökstryck när Mio i Lund premiäröppnade den 18 oktober. Köerna ringlade långa utanför och inne i butiken under hela premiärkvällen.

-Vi är övertygade om att Mio är efterlängtade i Lund och vi är glada över att kunna erbjuda hela Mios sortiment av möbler och heminredning i butiken på 3700 kvm, säger butikschef Jonas Andersson, som också berättar att han ser Mio i Lund som ett bidrag i Mio-kedjans fortsatta tillväxt.

I Mios tillväxtstrategi ingår fler Miovaruhus kommande år och just nu pågår byggnation av två helt nya varuhus i Uppsala och Norrköping. Fler planeras men är ännu inte officiella.

- Vi investerar för fortsatt tillväxt och är övertygade om Mio-konceptets styrka, vilket 68 månader på rad med tillväxt visar. Utöver att ständigt säkra det bästa erbjudandet i marknaden sker stora investeringar just nu i fysiska butiker, webb, organisation, system och logistik för att skapa förutsättningar att nå vår vision 2022 att vara störst i Sverige på möbler. Tillgänglighet är avgörande framåt och vi ska finnas där och när kunderna önskar, och på deras villkor, oavsett kanal. Butiken i Lund är en viktig pusselbit på vägen för att nå ända fram, säger Mios VD, Björn Lindblad.

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se