Gå direkt till innehåll
Succéöppning för Mio Trelleborg

Pressmeddelande -

Succéöppning för Mio Trelleborg

Intresset var stort när Mio slog upp dörrarna till sin 75:e butik i tisdags, den 21 februari. Butiken, som ligger i Trelleborg, blir Mios absolut sydligaste butik och öppnar med ett nytt spännande, något mindre, koncept.

- Det känns fantastiskt att vi äntligen har öppnat i Trelleborg. Vi fortsätter att satsa genom att stärka vårt butiksnät i Skåne och kommer betydligt närmare kunden nu med en attraktiv butik i Trelleborg, där vi länge aktivt sökt en etableringsmöjlighet, säger vd Björn Lindblad.

Butiken i Trelleborg är Mios 75:e butik och drivs av Mio Försäljning AB, som sedan tidigare framgångsrikt även driver 15 andra butiker i bland annat Stockholm och Malmö.

1.500 kvadratmeter möbler och inredning är något färre kvadratmeter än Mio normalt sett är vana vid. Konceptet är att på något mindre yta presentera storheter och massor av inspiration – samtidigt som butiken i kombination med mio.se effektivt levererar Mios multikanalstrategi.

Trots öppning i tuff omvärld ser Mio etableringen som ett strategiskt steg för att ytterligare ta marknadsandelar och komma närmare kunderna.

- Vi levererar drömmar och hjälper våra kunder att skapa hem att trivas i och vara stolta över. Det känns fantastiskt att vi nu, med den här etableringen, har möjlighet att hjälpa ännu fler att förnya sina hem. Det finns inget bättre än att öppna ny butik och möta nöjda, glada och köpsugna kunder och fantastiska medarbetare som möter kunderna på bästa sätt. Nu fortsätter vi utveckla Mio till Sveriges destination för möbler och inredning i Sverige, avslutar vd Björn Lindblad.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager