Följ Mio

Supersommar ger rekordtillväxt

Pressmeddelande   •   Aug 08, 2017 08:52 CEST

Medarbetarna på servicekontoret i Tibro.

Mio har haft en mycket lyckad sommar och redovisar tack vare en stark juli försäljningsökning på en miljard under de senaste 12 månaderna!

- När vi stängde juli månad kunde vi summera den högsta ökningstakten i Mios historia under en 12-månadersperiod. Jag hade en förhoppning om att vid julis utgång få summera månad nummer 66 med tillväxt, ovanpå det fanns chansen att det skulle bli 12 månader i rad med tvåsiffriga försäljningsökningar (procentuellt sett), och som en näst intill utopisk förhoppning såg vi möjligheten att nå tillväxt på en miljard över de senaste 12 månaderna. Prestationen som alla Mio-handlare och medarbetare gör den här sommaren är helt utan motstycke, säger en strålande glad Björn Lindblad, vd på Mio, och fortsätter:

- 2014 passerade vi tre miljarder i försäljning, 2015 passerade vi fyra miljarder, 2016 passerade vi fem miljarder och nu har vi siktet inställt på sex miljarder. En viktig del i framgången är att vi ständigt ligger nära marknaden genom vårt samarbete mellan butik och servicekontor för att säkra det bästa erbjudandet till våra kunder. Den belöning som kunderna nu gett oss genom ökad handel och ökade besöksströmmar är ett kvitto på att vi gör mycket rätt, men också en energiinjektion inför höstens utmaningar, avslutar han.

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se