Gå direkt till innehåll
Välkommen till invigningen av Mio i Ängelholm

Pressmeddelande -

Välkommen till invigningen av Mio i Ängelholm

Den 26 oktober klockan 18-21 invigs Mios nya butik i Ängelholm vid Brännborn center under festliga former. Den nya butiken är välladdad med permiärerbjudanden och butikschef Alexander Södergren och hans personalstyrka på 20 medarbetare är redo och ser fram emot att möta kunderna:


- Det krävs mycket förberedelser och arbete inför en butiksöppning, när det sedan är klart och dags för öppning är man så laddad för att ta emot kunderna och få se deras reaktioner. Ängelholm med omnejd är ett stort område som vi tror mycket på. Vi har också fått många positiva reaktioner på att vi ska öppna här, berättar han.


Den nybyggda butiken som öppnas för allmänheten den 27 oktober har en yta på 2 500 kvadratmeter och kommer att rymma hela Mios sortiment av möbler och heminredning. På så vis hoppas man på att bli en destination för heminredningsintresserade Ängelholmsbor.


- Ängelholm, och egentligen hela Skåne, är ett område i tillväxt där vi ser stor potential. Mios breda sortiment med många nyheter under hösten leder till att varuhuset blir ett starkt tillskott i området. Vi ser mycket positivt på etableringen som stärker Mios position i Skåne. Mio-kedjan har en stark tillväxt och vi växer stadigt med nya etableringar och stark försäljningsutveckling i befintliga butiker. Sju kalenderår i rad har vi presterat starkare än branschen och målsättningen är att addera ytterligare ett år. Efter nio månader har vi ett bra utgångsläge att lyckas med målsättningen, säger Mios VD Björn Lindblad.

För ytterligare information kontakta:

Alexander Södergren, butikschef, telefonnummer 070-22 23 476

Björn Lindblad, vd Mio AB 0708-48 41 31

Ämnen

Regioner


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på knappt 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager