Följ Mio

Välkommen till öppningen av Mio i Lund

Pressmeddelande   •   Okt 12, 2017 08:50 CEST

Den 18/10 klockan 18 är det dags för Mio i Lund att premiäröppna och välkomna heminredningsintresserade Lundabor till den nybyggda butiken.

- Vi tror mycket på Lund, och vi ser fram emot att få erbjuda det kompletta Mio-sortimentet på ytterligare ett strategiskt läge i Skåne, säger Johannes Åverling, ansvarig för Mios egenägda butiker.

Butiken ligger vid handelsområdet Nova Lund och etableringen innebär 18 nya arbetstillfällen i Lund. Butiksytan är på 3684 kvm (inklusive lager 5165 kvm) ochMios hela erbjudande med möbler och heminredning kommer att vara representerat i butiken.

- Ambitionen är hög och vi vill skapa en destination för möbler och inredning i Lund. Butiken blir nummer 72 och vi har på ett år etablerat tre nya butiker i Skåne dessutom nyetablerat varuhuset i Ystad. Tillgängligheten är viktig för oss och tillsammans med vår starka utveckling på vår e-handel kommer vi stärka vår närvaro i Skåne, säger Mios VD Björn Lindblad.

Butiken kommer drivas och ägas centralt av Mio AB genom dotterföretaget Mio Försäljning.

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se