Gå direkt till innehåll
Välkomna våren med nyheter från Mio

Pressmeddelande -

Välkomna våren med nyheter från Mio

Vintern börjar gå mot sitt slut och vårens ljus gör entré. Dagarna blir längre och det börjar bli dags att lyfta blicken och möta den annalkande sommaren. Mios aprilnyheter innehåller bland annat solcellsbelysning, konstväxter och inredningsaccessoarer som tillsammans med utemöblerna garanterat skapar sommarkänsla hemma.

Hos Mio finns allt från caféset till stora byggbara soffgrupper och har allt du behöver för att kunna göra balkongen, trädgården eller uterummet till den där oasen du tidigare bara drömt om.

För den som föredrar ett modernt uttryck på sina utemöbler finns en rad olika alternativ. Matbordet MODENA finns i fem olika storlekar i vit- eller grålackerad metall. Mixa och matcha din matgrupp med stolar, pallar och dynor för att skapa den ultimata middagsplatsen för dig och dina gäster. I samma stil hittar du den byggbara soffan MAXIME. Om du tillhör de som gärna förflyttar sig utomhus för att laga mat under sommaren ska du absolut kika närmare på det kompletta uteköket VERNER.

En trend på utemöbler som växer sig allt större är repflätade möbler. MALLORCA och IBIZA har en stomme i metall och en flätad sits av rep. Repen gör att stolen blir lite tåligare för väta och sol och ger dessutom en skön komfort.

Inget rum blir komplett utan belysning och det gäller även utomhus. Mios nya solcellsbelysningssortiment hjälper dig att skapa en skön stämning när solen gått ner så att du kan fortsätta njuta även efter skymning. TRINI, ELENA och YNEZ ger inte bara skön belysning kvällstid utan fungerar som dekoration dagtid. Missa inte PABLO som du kan sätta i rabatter, längs med gångar eller kanske som en inramning av din uteplats.

Än dröjer det lite innan trädgården når sin fulla prakt med gröna lummiga miljöer. Vill du hjälpa sommaren på traven och förlänga sommarkänslan är konstväxter alldeles perfekt. Låt BAMBU, FIKUS eller GRÄS ge en grön inramning i ditt uterum eller skapa praktfulla arrangemang av MONSTERA, ORMBUNKE eller ROS. Med konstväxterna får du en känsla som består och det gör ingenting om du inte vattnar - grönskan står sig ändå.

Ämnen


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48