Gå direkt till innehåll
Joakim Holmstrand, kommersiell chef Mio
Joakim Holmstrand, kommersiell chef Mio

Pressmeddelande -

Joakim Holmstrand ny kommersiell chef på Mio

Joakim Holmstrand tillträder som ny kommersiell chef på Mio och kommer att få en viktig roll i att fortsätta stärka Mios position på marknaden och fortsätta utveckla Mio till en destination för möbler och inredning.

Under perioden 2011 till 2014 var Joakim Holmstrand marknads- och försäljningschef på Mio. Nu är han tillbaka på företaget och blir Mios nya kommersiella chef. 

- Vi välkomnar Joakim tillbaka till Mio. Joakim har en unik detaljhandelskunskap, värdefull erfarenhet och förmåga att utveckla vårt kunderbjudande. Vi är mycket glada och stolta över att han återigen blir en del av vårt team. Han kommer att bidra med att ta Mio till nästa nivå och blir en viktig spelare till vårt mål att bli störst på möbler i Sverige 2022, säger vd Björn Lindblad

Joakim har tidigare varit marknadsdirektör på KappAhl och dessförinnan bland annat även varit på MQ och Hemtex. Han tillträder sin tjänst på Mio omgående.

- Jag är superglad över att vara tillbaka på Mio. Att få vara en del av resan framåt känns oerhört inspirerande och möjligheterna är fantastiska att tillsammans utveckla Mio till en för kunden ännu mer självklar destination för möbler och heminredning, säger Joakim Holmstrand

Ämnen


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager