Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Nu doftar det jul på Mio

Mindre än hundra dagar kvar och Mio bjuder på en härlig försmak av vad julen 2016 har att erbjuda. I oktober börjar de spännande säsongsnyheterna landa i butikerna och det blir fulladdat med julinspiration.

På Mio är julen uppdelad i olika stilar, men då det går att mixa och matcha mellan dem finns oändliga möjligheter att få till en personlig och stilsäker jul.

- Julen 2016 satsar vi stort och med vårt breda urval kommer det finnas inredning som förhöjer julen för alla, oavsett vad man föredrar. Vår ambition är att inspirera och ge härlig julstämning, säger Björn Lindblad, VD på Mio.

Metaller som guld, mässing och silver ihop med svart, vitt och möjligen en gnutta grönt gör att julen 2016 kan bli härligt glamorös för den som vill. Gillar man en något mer traditionell stil finns alla möjligheter att förhöja helgerna. Mycket fokus på vitt och grått men med en hel del juligt röda inslag. Även för den som föredrar mer jordnära toner och inspireras av naturen finns kombinationer med mycket grönt som samsas med brunt och vitt och både ger stämning och ett harmoniskt intryck.

Ämnen


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på knappt 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager