Följ Mio

Nu lanseras Mios kundklubb

Pressmeddelande   •   Jun 08, 2017 13:59 CEST

Satsningen på kundklubb handlar om att uppmärksamma och stärka relationen med kunden ytterligare

- Vi känner att timingen är rätt för Mio att lansera en kundklubb nu. Vi har en oerhört stark besöksutveckling och försäljningsutveckling i samtliga varuhus just nu. Målsättningen är att Mio medlem ska bidra till vår fortsatta tillväxt och öka lojaliteten hos befintliga kunder samtidigt som vi attraherar nya, säger Björn Lindblad vd för Mio.

Mio medlem ska möjliggöra för Mios kunder att skapa sina drömhem genom inspiration, information, praktiska fördelar och olika typer av relevanta erbjudanden.

-  Vi har utformat ett generöst program med förmåner som våra medlemmar får direkt från start. Det finns alltså inga nivåer medlemmarna behöver klättra upp igenom för att få den belöning de förtjänar, vi ger allt från start! berättar Thomas Thorén, CRM-ansvarig på Mio.

Några av de förmåner kunden får genom att registrera sig som medlem är kommunikation och erbjudanden anpassade utifrån de egna behoven, 60 dagars öppet köp, halva priset på möbelvård och katalogen hem i brevlådan.

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se