Gå direkt till innehåll
Succé när Mio öppnade butik i Enköping

Pressmeddelande -

Succé när Mio öppnade butik i Enköping

För snart en vecka sedan slogs portarna upp för Mios senaste butik som denna gång etablerades i Enköping. Tisdagskvällen bestod av smygöppning och VIP-kväll och det var högt besökstryck i butiken.

När butiken sedan officiellt öppnade på onsdagsmorgonen störtade regnet ner från himlen men det hindrade inte Enköpingsborna från att handla möbler och inredning. Butikschefen Helen Söderling var märkbart imponerad av den rafflande premiären:

– Det är en unik känsla att få vara med om en butiksöppning och särskilt med en sådan laddad personalstyrka! Under smygöppningen var det högt besökstryck i butiken under hela kvällen och det är roligt att se nyfikenheten hos Enköpingsborna, berättar Söderling.

Butiken som är belägen i Romberga handelsområde i Enköping är en viktig milstolpe i Mio-kedjans tillväxtresa.

– Vi har en vision om att vara störst i Sverige på möbler 2022 och för att ta oss dit gör vi just nu stora investeringar i såväl webb som fysiska butiker. Vi tror på tillgänglighet och att finnas där kunden önskar och på deras villkor oavsett kanal. Nu finns vi i Enköping och det är ytterligare ett steg i vår tillväxtresa, säger Björn Lindblad, vd för Mio.

Ämnen


Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i över 50 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Mio finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel.

Besök gärna vår hemsida: www.mio.se

Kontakter

Björn Lindblad

Björn Lindblad

Presskontakt VD 0504-412 41
Presslager, Kungens kurva

Presslager, Kungens kurva

Presskontakt Presslager
Josefine Löfquist

Josefine Löfquist

Presskontakt Ansvarig PR och sociala medier 0504-78 79 48